Hobby ON Tour 460 DL

€ 29.410,-

afbeelding vergroten
Bouwjaar 2024
Categorie Caravan
Kmstand - Financieren

Hobby ON Tour 460 DL


€ 29.410,-

Algemeen

Bouwjaar 2024
Categorie Caravan
Kmstand - Financieren

Aanbieder

Bedrijfsnaam DE JONG Kampeer & Recreatie
Contactpersoon Afdeling verkoop
Adres Beeklaan 24
Postcode 2191 AB
Plaats De Zilk
Provincie Zuid Holland
Land Nederland
Telefoon +31 (0)252 - 517717 bel telefoonnummer toon telefoonnummer
Website www.dejongrecreatie.nl
E-mail e-mail sturen

Caravan online verzekeren?

Bereken uw premie direct online!

Bijzonderheden meld een fout

Inrichting: Toercaravan
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2024
Ledig gewicht: 1.079 kg
Laadvermogen: 359 kg
GVW: 1.500 kg
Afmetingen (LxB): 662 x 220 cm
Aantal slaapplaatsen: 3

€ 2.500,-- korting op deze caravan tijdens het mega caravan festival bij DE JONG. Kom naar onze showroom en PROFITEER SNEL!!

In onze showroom deze Hobby On Tour 460 DL,. Een ruime caravan met lengte bedden en een comfortabel zit gedeelte welke u ook nog kunt ombouwen tot een slaapplaats. Er is een mooie keuken met 3 pits gasstel en veel kastruimte.Ook in de toiletruimte ontbreekt het u niet aan kastruimte. Er is ook veel ruimte voor uw kampeerspullen. Waarschijnlijk hebben we de voortent die u en deze caravan past op voorraad dus u kan compleet op vakantie met deze mooie Hobby. Wij leveren en monteren ook graag uw accessoires zoals fietsenrek, luifel of mover. Bent u enthousiast geworden voor deze of een andere caravan ? kom naar de Jong Kampeer en Recreatie en Ontdek het Avontuur! Onze verkoopadviseurs begeleiden u vakkundig bij de aanschaf van deze Hobby.

De aangegeven basisprijs is inclusief op het voertuig aanwezige meerprijs opties en inclusief afleverpakket welke bestaat uit: Transport af fabriek naar dealer, Nul beurt , kenteken, schoonmaak binnen en buiten, volledige instructie (ca 1,5 uur) bij aflevering, 24 maanden volledige garantie en tot 60 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden. .
Massa rijklaar is inclusief basisuitrusting (Gevulde watertank, 1 lichtgewicht gevulde gasfles en electrakabel.)
Het gewicht van extra opties dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden. .Getoonde gegegevens en afbeeldingen kunnen enigszins afwijken. Invoer- en/of publicatie fouten zijn voorberhouden en hier kunnen geen rechten aan verleend worden.


LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere sites helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl.

Alle informatie op de website van DE JONG Kampeer & Recreatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Voor mogelijke onjuistheid en/of onvolledigheid van de hierin verstrekte informatie kan DE JONG geen aansprakelijkheid aanvaarden, evenmin kunnen aan de inhoud van de website rechten worden ontleend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan eventuele foutieve/niet-actuele informatie, afbeeldingen, adviesprijzen, etc.

Basisdekking voor uw caravan

Kies voor WA+ of All Risk en verzeker ook schade aan uw eigen caravan mee.

WA

Wettelijke Aansprakelijkheid

  • Schade aan anderen

WA+

Beperkt Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling

All Risk

Volledig Casco

  • Schade aan anderen
  • Diefstal, brand en ruitschade
  • Aanrijding met loslopende dieren
  • Nieuwwaarderegeling
  • Schade aan uw eigen caravan

E-mail aanbieder

 

Deel deze advertentie